Accountmanager bouw Eindhoven

Expert bouw en techniek
Zekerheid door cao
NEN-4400 gecertificeerd

Als accountmanager in de bouw en techniek in Eindhoven hou je je voornamelijk bezig met klantcontact en samenwerkingsovereenkomsten. Heb jij goede commerciële vaardigheden, ben je klantgericht en resultaatgericht? Dan past de functie als accountmanager in de techniek echt bij jou. Bij HR-Groep in Eindhoven hebben we regelmatig leuke vacatures voor accountmanager in de bouw openstaan.

accountmanager

Bekijk al onze techniek en bouw vacatures

Wat betekent de functie als accountmanager in de bouw bij ons?

Als uitzendbureau in de bouw en techniek hebben we regelmatig vacatures openstaan voor accountmanager. Als manager ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe opdrachtgevers waar we samen mee gaan werken, maar je investeert ook in de relatie met onze huidige opdrachtgevers. Daarnaast ga je aan de andere kant van de arbeidsmarkt kijken en je selecteert mensen die bij onze opdrachtgevers aan de slag kunnen gaan. Als laatste ga je hou je je bezig met de administratie die hierbij komt kijken, want een goede dossiervorming is onmisbaar voor een correcte financiële afronding. Benieuwd naar de andere vacatures in de bouw? Wij vertellen jou hier graag meer over.

Wat zijn de functie-eisen voor de positie van accountmanager?

Als accountmanager in de bouw en techniek ga je regelmatig de weg op om bij opdrachtgevers op bezoek te gaan. Hierdoor moet je een rijbewijs B in bezit hebben. Daarnaast verwachten wij dat je goede commerciële vaardigheden en gevoel voor verhoudingen hebt. Als accountmanager in de bouw en techniek herken je je ook in de kerncompetenties: klantgericht, kwaliteitsgericht en resultaatgericht.

aftekenen

Bekijk onze vacatures voor accountmanager

Als uitzendbureau en bemiddelaar voor zzp’ers, hebben wij een aantrekkelijke samenwerking binnen de bouw. Hierdoor hebben we vacatures openstaan, zoals accountmanager in de bouw en techniek. Door onze bemiddeling voor de zzp, ben je als zzp’er ook welkom bij ons. Neem contact met ons op of bel naar 040 2351405 bij interesse voor een functie als accountmanager.

Voor vragen of meer informatie
kun je contact met ons opnemen!