Aantrekkelijke samenwerking bouw

Expert bouw en techniek
Zekerheid door cao
NEN-4400 gecertificeerd

Kies voor een aantrekkelijke samenwerking in de bouw

HR-Groep in Eindhoven creëert een aantrekkelijke samenwerking in de bouw voor zowel opdrachtgevers als werkzoekenden. Door bemiddeling van uitzendkrachten, zzp’er en deta-personeel worden de openstaande vacatures ingevuld en komen vraag en aanbod samen in het werkveld.

uitzendbureau bouw en techniek

Bekijk al onze techniek en bouw vacatures

Wat betekent een aantrekkelijke samenwerking in de bouw?

Kies je voor ons uitzendbureau in de bouw en techniek? Dan komt er gegarandeerd een aantrekkelijke samenwerking in de bouw tot stand. De accountmanager brengt alle vakmensen in de bouw en techniek samen. Dit doen we vanuit onze kernwaarden: betrouwbaarheid, flexibiliteit, betrokkenheid, vakmanschap en no nonsense.

Waarvoor kan je ons inschakelen?

Naast uitzenden, kan u ons ook inschakelen voor bemiddeling, detachering, payroll, werving en selectie. Voor meer informatie, bekijk al onze diensten. Wij bieden een aantrekkelijke samenwerking in de bouw aan voor zowel bedrijven als werkzoekenden. Als opdrachtgever kan u bij ons terecht om uw vacatures te laten vervullen. Wij helpen jou als werkzoekende graag om een passende baan te vinden. Solliciteer bijvoorbeeld voor de vacature als medewerker technische dienst?

aftekenen

Neem contact met ons op en sluit je bij ons bedrijf aan

Een aantrekkelijke samenwerking in de bouw betekent bij ons ook dat je zekerheid en kwaliteit krijgt. Wij zijn namelijk NEN-4400 gecertificeerd en wij volgen de cao op waardoor wij de juiste wet- en regelgeving volgen. Neem contact met ons voor een samenwerking of bel naar 040 2351405 voor meer vragen.

Voor vragen of meer informatie
kun je contact met ons opnemen!