Bemiddeling voor de zzp

Expert bouw en techniek
Zekerheid door cao
NEN-4400 gecertificeerd

HR-Groep in Eindhoven is de specialist in bemiddeling voor de zzp in regio Den Bosch. Hierdoor kan je als zzp’er via ons aan de slag. Als zzp’er heb je heel wat expertise opgedaan als ondernemer in jouw vakgebied. Wij helpen jou graag door je expertise te koppelen aan een van onze opdrachtgevers in de bouw of techniek

Voordelen van bemiddeling voor de zzp

Werken in de bouw en techniek is nooit saai. Dit weet jij vast als zzp’er in deze branches. Ook wij vinden dit en daarom doen wij aan bemiddeling voor de zzp. Wij hebben de leukste opdrachtgevers met de mooiste bouwprojecten in Nederland. Wij hopen dat jij hier ook aan mee wilt dragen. Wanneer je wensen hebt voor een zzp-project, kijken we graag met je mee. Bij ons sta jij op de eerste plek. Bepaal zelf wanneer je wilt werken, wat je wilt doen en wat je tarief is. Kies bijvoorbeeld voor zzp-werk in regio Eindhoven.

uitzendbureau bouw en techniek

Bekijk al onze techniek en bouw vacatures

Soorten zzp banen

Binnen ons uitzendbedrijf doen wij aan bemiddeling voor de zzp door verschillende openstaande vacatures aan te bieden. Ben je op zoek naar een vacature voor zzp-metselaar? Of ben je technisch aangelegd en zoek je een vacature voor zzp-servicemonteur? Is schilderen helemaal jouw ding en zoek je een vacature voor zzp-schilder? Alles is mogelijk.

Voorwaarden voor zzp-bemiddeling

Deze bemiddeling voor de zzp is gebonden aan een aantal voorwaarden, voortkomend uit de WDBA. Deze informatie wordt regelmatig aangepast en we hebben er daarom voor gekozen om deze informatie op te nemen in een andere pagina op onze website. Lees meer over werken als zzp’er.

aftekenen

Ga bij ons aan de slag als zzp’er

Wij zijn de expert in bemiddeling voor de zzp, maar wij zijn ook een uitzendbureau in de bouw en techniek. Bij ons betekent aan de slag gaan als zzp’er dat wij luisteren naar jouw wensen wat betreft het project, het tarief en jouw specialiteit. Informeer naar de mogelijkheden voor jou als zzp’er door contact met ons op te nemen of te bellen naar 040 2351405.

Voor vragen of meer informatie
kun je contact met ons opnemen!