Onze werkwijze

Wij zijn een transparante organisatie met heldere communicatielijnen, wat betekent dat wij streven naar openheid en duidelijkheid in al onze interacties. HR-Groep maakt trots deel uit van Accres HR Solutions, een breed netwerk van bedrijven die nauw samenwerken om hoogwaardige dienstverlening te bieden aan onze klanten. Door deze nauwe samenwerking vindt er een continue uitwisseling plaats van kennis en expertise, waardoor we altijd up-to-date blijven en innovatieve oplossingen kunnen bieden die aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Persoonlijk gesprek
Voorafgaand aan het starten van een opdracht nemen wij graag de tijd voor een persoonlijk gesprek om uw specifieke wensen te bespreken en om onze werkwijze toe te lichten. Dit zorgt ervoor dat wij uw behoeften volledig begrijpen en dat wij onze dienstverlening kunnen afstemmen op uw verwachtingen. Het voordeel is dat je direct weet waar je aan toe bent.

Persoonlijke aanpak
Het resultaat van deze persoonlijke aanpak is een heldere en zeer concurrerende offerte die aansluit bij uw behoeften en budget. Bij HR-Groep gaan we echter verder dan alleen het vinden van het juiste personeel. We nemen ook de verantwoordelijkheid voor de administratieve afhandeling, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

De juiste documentatie
Als u ervoor kiest om personeel in te lenen, kunt u erop vertrouwen dat wij u voorzien van alle benodigde documentatie. Voor uitzendkrachten omvat dit onder andere het verstrekken van BSN-nummers, gegevens over het gebruik van de G-rekening en een recente verklaring betalingsgedrag. Bij het inlenen van ZZP’ers zorgen wij voor een kopie van hun KvK-registratie, BTW-id en BSN-nummer, samen met een duidelijke overeenkomst die de gemaakte afspraken weerspiegelt.

Goedgekeurde modelovereenkomst
Bovendien sluiten wij altijd een goedgekeurde modelovereenkomst af met ZZP’ers, waarvan u de details kunt vinden op onze ‘Download’ pagina. Deze uitgebreide aanpak waarborgt niet alleen naleving van alle relevante wet- en regelgeving, maar biedt u ook gemoedsrust en zekerheid bij het inhuren van externe arbeidskrachten.

Voor vragen of meer informatie
kun je contact met ons opnemen!