Voor werkgevers

Bij HR-Groep, onderdeel van Accres HR Solutions, leveren we personeelsdiensten voor verschillende branches. Iedere dag werken er via HR-Groep mensen op basis van detachering, payrolling, werving & selectie of via een ZZP-overeenkomst. Wij zorgen ervoor dat je kan werken op een manier die bij jou past. Als onderdeel Accres HR Solutions vindt er een nauwe samenwerking plaats waarbij kennis en expertise worden uitgewisseld, waardoor we onze dienstverlening voortdurend kunnen verbeteren en aanpassen aan de behoeften van onze klanten en medewerkers.

Lees verder om te zien welke manier van werken bij jou past!

ZZP
Bij HR-Groep bieden we ZZP-bemiddeling aan als de ideale methode om zelfstandige ondernemers zonder personeel te koppelen aan opdrachtgevers die behoefte hebben aan hun expertise(n). Met onze focus op de Bouw- en Technieksectoren en onze uitgebreide ervaring bieden we een diverse pool van ZZP-professionals aan. Ons team staat paraat om ZZP’ers en opdrachtgevers met elkaar te verbinden, waarbij we streven naar opdrachten die aansluiten bij hun vaardigheden en voorkeuren. Bij HR-Groep hebben we diepgaande kennis van de geldende wet- en regelgeving, zoals de Wet DBA, en bieden we ondersteuning om hieraan te voldoen. We hebben zelfs een eigen modelovereenkomst die is goedgekeurd door de Belastingdienst. Ge├»nteresseerden kunnen altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Payroll
Profiteer van de voordelen van personeel zonder de rompslomp met onze payroll-dienst. Wij nemen het juridische werkgeverschap en arbeidsrechtelijke risico’s over, zoals contractuele verplichtingen en ziekteverzuim. Medewerkers komen via ons in dienst, waardoor wij zorgen voor tijdige salarisbetalingen en premieafdrachten, terwijl wij ook het ziekterisico dragen. Dit bespaart u tijd en kosten. Met onze NEN-4400 certificering garanderen wij kwaliteit en naleving van alle wettelijke vereisten.

Werving en selectie
Indien je ervoor kiest om iemand direct aan te nemen, gaan we voor je aan de slag. Wij nemen de verantwoordelijkheid op ons om de beste kandidaten en vacatures te selecteren, zodat je alleen nog met elkaar in gesprek hoeft te gaan. Dit biedt helderheid van tevoren, waardoor je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Bij Accres Select weet je waar je aan toe bent.

 

Voor vragen of meer informatie
kun je contact met ons opnemen!