Vacatures in de bouw Tilburg

Expert bouw en techniek
Zekerheid door cao
NEN-4400 gecertificeerd

De leukste vacatures in de bouw vind je bij HR-Groep in Tilburg. Wij helpen jou graag aan de juiste baan door je bijvoorbeeld te matchen aan een vacature voor bouwvakkers. Ben je op zoek naar een vacature voor bouwvakkers? Geen probleem, er is altijd werk in de bouw. Ook wanneer je wilt werken als zzp’er in de bouw, helpen wij jou aan de juiste opdrachtgever. Wij hebben verschillende fulltime functies openstaan. Zo past er altijd iets bij jouw wensen. Wil je als zzp’er werken in de bouw? Dan kijken we graag met je mee naar het soort opdracht dat je wilt in combinatie met jouw tarief.

uitzendbureau bouw en techniek

Bekijk al onze techniek en bouw vacatures

Soorten functies en vacatures in de bouw

De bouw is een ontzettend ruime sector waar je allerlei functies en banen tegenkomt. Hoe vaak heb je bijvoorbeeld een vacature gezien met ‘bouwvakkers gezocht’? Waarschijnlijk best veel. In de bouw komen meerdere manieren van werken samen. Bij de bouw denk je gelijk aan functies zoals timmerman en metselaar, maar ook aannemers en bouwkundig adviseurs kunnen niet ontbreken. Bij de realisatie van een bouwproject komen specialisten met verschillende functies bijeen. Zowel het plannen, organiseren, calculeren, tekenen als het daadwerkelijk uitvoeren van het project zijn stappen die met elkaar samenhangen. Doordat er altijd werk in de bouw is, staan hier talloze vacatures voor open. Het is ook ideaal wanneer je als zzp’er wilt werken in de bouw. Zie ons zzp-werk in regio Eindhoven als je interesse heeft.

aftekenen

Wat is een bouwvakker?

Wanneer je een vacature voor bouwvakkers ziet, is het vaak onduidelijk wat we verstaan onder een bouwvakker. Een bouwvakker is een persoon die in de bouw werkt en het is dus geen specifiek beroep. Bouwvakker is een verzamelnaam voor diverse beroepen in de bouw. Wanneer je bij ons uitzendbedrijf een vacature ziet voor bouwvakkers, denk je dus aan verschillende beroepen. Zie hieronder onze vacatures voor werk in de bouw als zzp’er:

Specialist in uitzenden en bemiddelen

Wij zijn een uitzendbureau in de bouw en techniek, maar wij zijn daarnaast ook specialist in bemiddelen. Hierdoor helpen wij jou bij werk in de bouw te vinden. Of je nu zzp’er bent of niet, met onze openstaande vacatures in de bouw helpen wij jou om te werken bij onze opdrachtgevers. Dit geldt ook voor de bouwvakkers die op zoek zijn naar een passende vacature.

Informeer naar de openstaande vacatures

Bij ons staan er heel wat vacatures open, want er is genoeg werk in de bouw. Zo hebben we ook vacatures voor bouwvakkers en werkzoekenden die willen werken in de bouw als zzp’er. Wij hebben eveneens banen in de techniek. Werken als zzp’er in de bouw geeft je voordelen omdat je zelf het tarief mag bepalen. Neem contact met ons op of bel naar 040 2351405 om de mogelijkheden te bespreken.

Voor vragen of meer informatie
kun je contact met ons opnemen!