Over ons

Expert bouw en techniek
Zekerheid door cao
NEN-4400 gecertificeerd

Met HR-Groep kiest u voor ruim 30 jaar ervaring in de Bouw en Techniek

Met HR-Groep, onderdeel van HR Accres Solutions, staan we garant voor ruim 30 jaar ervaring in de Bouw en Techniek. Dankzij onze nauwe samenwerking binnen de Accres Groep kunnen we profiteren van gedeelde kennis en expertise, wat ons in staat stelt om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren en te innoveren.

HR-Groep levert personeelsdiensten voor de branches Bouw en Techniek. Wij bemiddelen uitzendkrachten, deta-personeel en ZZP’ers, en bieden daarnaast een payroll oplossing aan. Wij zijn een transparante organisatie met heldere, duidelijke en korte communicatielijnen, ondersteund door de kracht van Accres HR Solutions.

uitzendbureau bouw en techniek

Bekijk al onze techniek en bouw vacatures

Wij zijn een uitzendbureau in de bouw en techniek met zekerheid en kwaliteit

Als bedrijf dat mensen helpt aan een functie in de bouw of techniek, moeten wij ons houden aan de juiste wet- en regelgeving. Wij volgen de cao, zodat je onder andere verzekerd bent van een goed loon. Wij vinden het zelfsprekend dat wij jou zekerheden bieden, zeker als uitzendbureau in de bouw en techniek. Daarnaast zijn wij ook NEN-4400 gecertificeerd. Hierdoor ben je gewaarborgd van gedegen kwaliteit, wat je van ons als uitzendorganisatie altijd mag verwachten. Met onze degelijke bedrijfsvoering en administratieve processen helpen we al lange tijd werkzoekenden verder. Onze werknemers krijgen op hun beurt een correct loon, de juiste naleving van cao’s, tijdige bijstorting van vakantierechten en loondoorbetaling bij ziekte. Jouw loonstroken, betalingen en reserveringen zijn in te zien via onze virtuele vestiging.

aftekenen

Onze missie

Wij bieden een totaal concept voor het samenbrengen van vraag en aanbod in het werkveld van bouw en techniek.

Onze visie

De meest aantrekkelijke samenwerkingspartner voor alle vakmensen in het werkveld van bouw en techniek.

Kernwaarden

De identiteit van HR-Groep is gebaseerd op een toegankelijke en mensgerichte visie.
Deze komt terug in onze vijf kernwaarden:
No nonsense, Vakmanschap, Betrokken, Flexibel en Betrouwbaar.
Ze vormen de belangrijkste eigenschappen van HR-Groep B.V.

 

Neem contact met ons op voor een baan in de bouw of in de techniek

Zoek je een passende baan die zorgt voor uitdaging? Vind jouw baan bij ons uitzendbureau dat zich specialiseert in de bouw en techniek. Zie onze vacatures in de bouw. Door middel van zzp-bemiddeling helpen wij jou aan de juiste baan binnen de afgesproken tijd. Door onze talloze opdrachtgevers, hebben wij voor jou zzp-werk in de regio Eindhoven. Neem contact met ons op voor meer informatie of bel naar 040 2351405.

 

Voor vragen of meer informatie
kun je contact met ons opnemen!