Bij HR-Groep aan de slag als zzp’er? Dat kan!

Wat is zzp-bemiddeling?

Zzp-bemiddeling houdt in dat wij bemiddelen tussen zzp’ers (zelfstandigen zonder personeel) en opdrachtgevers. Wij koppelen opdrachtgevers die graag gebruik willen maken van de diensten van een zzp’er aan zzp’ers die beschikken over de juiste vaardigheden, passend bij de opdracht.

Zzp-bemiddeling via HR-Groep B.V.

HR-Groep heeft een ruim aanbod van zzp-opdrachten in de branches Bouw en Techniek.
We beschikken over een groot netwerk van bedrijven die graag zzp’ers inschakelen. Wanneer wij voor jou bemiddelen, gaan we op zoek naar opdrachten die aansluiten bij jouw vaardigheden en wensen.

Zzp-opdrachten

Op onze website vind je ons volledige vacatureaanbod en kun je gemakkelijk reageren op opdrachten.
Blijf je graag op de hoogte van interessante vacatures? Download dan onze App en krijg automatisch een bericht wanneer we een vacature hebben die voor jou interessant is.
Je kunt je natuurlijk ook online inschrijven en je cv bij ons achterlaten.

Ben je op zoek naar een opdracht? Bekijk dan ons aanbod van vacatures of neem contact op met een van onze medewerkers op het telefoonnummer 040-2351405.

Wet-, en regelgeving

Bij HR-Groep B.V. zijn we uiteraard bekend met de Wet DBA. (Deregulering Arbeids Relaties)
Sterker nog, HR-Groep heeft verschillende presentaties gegeven over dit onderwerp aan zowel zzp’ers, ondernemers en vakbonden.

HR-Groep heeft een eigen modelovereenkomst opgesteld en voorgelegd aan de Belastingdienst. Deze overeenkomst is in Juni 2016 geverifieerd en goedgekeurd.
De betreffende modelovereenkomst is bekend onder nummer 91216.30787 en terug te vinden op onze download pagina en tevens op te vragen bij de Belastingdienst.

Je ziet, via HR-Groep kan je als zzp’er prima aan de slag!

Heb je vragen over dit onderwerp, of wil je dat wij je bemiddelen naar een opdracht die bij je past?
Bel ons dan op het telefoonnummer 040-2351405 of vul het contact formulier in.
We nemen dan contact met jou op.

Met ingang van 1 mei 2016 wordt de VAR vervangen door de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (Wet DBA). Per sector wordt dan gewerkt met modelovereenkomsten tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer (zzp’er). Van 1 mei 2016 tot en met 1 mei 2017 geldt een implementatietermijn. Opdrachtgevers, zzp’ers en intermediairs hebben deze periode de tijd hun werkwijze aan te passen. Gedurende deze periode houdt de Belastingdienst wel toezicht, maar zal het geen actieve handhavingsmaatregelen nemen.

 

Voor vragen of meer informatie
kun je contact met ons opnemen!