Vacature metselaar Eindhoven

Expert bouw en techniek
Zekerheid door cao
NEN-4400 gecertificeerd

Vacature voor het werken als metselaar

Wil jij werken als metselaar? HR-Groep in Eindhoven is op zoek naar jou! Voor een vacature als metselaar zit je bij ons goed, want in Eindhoven en omgeving wordt namelijk volop gebouwd. Samen met onze opdrachtgevers maken we de mooiste projecten. Ben jij een vakman in hart en nieren en bekend met alle facetten van het metselwerk?

Bekijk al onze techniek en bouw vacatures

Wat worden mijn werkzaamheden bij het werken als metselaar?

Voor een aannemer in de omgeving van Eindhoven zijn wij op zoek naar diverse metselaars. Hiervoor hebben wij een interessante vacature voor metselaar openstaan. De werkzaamheden bestaan zowel uit nieuwbouw metselwerkzaamheden als uit renovatie en restauratiewerk. Je bent in staat om meters te maken of juist om op de fijne details te letten. Daarnaast ben je bereid te opperen, stenen bij te zetten en cement te draaien.

De functie-eisen voor een metselaar

Voor deze functie moet je voldoen aan onderstaande eisen:

  • Je hebt ruime ervaring als metselaar
  • Je bent in het bezit van een geldig (VOL) VCA-certificaat
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer en handgereedschappen
  • Je hebt een recent en volledig cv
  • Je bent fulltime beschikbaar

Wij bieden jou zekerheid en kwaliteit

Wij volgen de cao waardoor we zorgen voor correcte loonbetalingen, de juiste naleving van de cao’s, tijdige bijstorting van vakantierechten en loondoorbetaling bij ziekte. Het bieden van zekerheden is voor ons als uitzendbureau in de bouw en techniek vanzelfsprekend. Ook zijn wij NEN-4400 gecertificeerd waardoor je gewaarborgd bent van gedegen kwaliteit. Onze degelijke bedrijfsvoering en de kwaliteit van onze administratieve processen waarborgen dit al lange tijd.

Zzp-bemiddeling

Naast een uitzendbureau, doen wij ook aan bemiddeling voor de zzp. Voor zzp’ers hebben we een modelovereenkomst opgesteld die is goedgekeurd door de belastingdienst. Hierdoor kan een zzp’er ook bij ons werken als metselaar. We hebben er dan ook een vacature zzp-metselaar voor openstaan. Bekijk ook zeker onze andere diensten.

Solliciteer voor de functie als metselaar

Heb jij interesse om bij ons te werken als metselaar? Wij zoeken jou! Ben jij benieuwd naar onze andere mooie projecten in de regio, bekijk dan onze vacatures in de bouw. Wij vertellen je graag meer over ons bedrijf en wat we voor jou kunnen betekenen. Solliciteer hieronder voor de vacature, zodat jij gaat werken als metselaar. Neem contact met ons op bij vragen of bel naar 040 2351405.

Direct solliciteren

  • Stuur uw C.V. mee.
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, txt, , Max. bestandsgrootte: 5 MB.

Voor vragen of meer informatie
kun je contact met ons opnemen!