Zzp-werk regio Eindhoven

Expert bouw en techniek
Zekerheid door cao
NEN-4400 gecertificeerd

Ben je een zzp’er die op zoek is naar zzp-werk in de regio Eindhoven? HR-Groep in Eindhoven is een bemiddelingsbureau tussen opdrachtgevers en zzp’ers. Dankzij de ervaring die we door de jaren heen hebben opgebouwd, zijn we je makkelijk en snel van dienst. Jouw wensen en behoeften zijn belangrijk voor ons en staan centraal.

uitzendbureau bouw en techniek

Bekijk al onze techniek en bouw vacatures

Zzp-werk in de bouw en techniek

Wij doen aan zzp-bemiddeling. Dit betekent dat jij bij een van onze leuke opdrachtgevers aan de slag gaat als zzp’er. Wij koppelen jou aan een passende opdracht, nadat wij met jou in gesprek zijn gegaan. Tijdens dit gesprek luisteren we naar jouw wensen wat betreft het zzp-werk dat je zoekt en het tarief waarvoor je de opdracht wilt uitvoeren.

Vacatures voor de zzp’er

In ons bedrijf staan er diverse vacatures voor-zzp-werk open. Ben jij op zoek naar leuk zzp-werk dat bij jou past? Gelukkig is er altijd werk in de bouw en in de techniek te vinden. Bekijk alvast onze onderstaande vacatures:

aftekenen

Maak een afspraak met de specialist in bemiddelen en uitzenden

Zoek je geen zzp-werk omdat je geen zzp’er bent, maar zoek je wel een baan? Dat is geen probleem. Wij zijn ook een uitzendbureau in de bouw en techniek. Wil je ons beter leren kennen? Wij staan graag open voor een gesprek. Maak een afspraak bij ons voor een passende baan of bel naar 040 2351405.

Voor vragen of meer informatie
kun je contact met ons opnemen!