ZZP Concept

HR-Groep heeft uitgebreide informatie en kennis over de vereisten die nodig zijn wanneer met zzp’ers wordt gewerkt.
Wij bemiddelen voor zzp’ers welke graag via HR-Groep werkzaamheden willen verrichten.
 Tevens kunnen wij zzp’ers helpen met de boekhouding, verzekeringen, VCA cursussen en betalen wij op basis van 14 dagen!

Na onderzoek is gebleken dat veel zzp’ers (Zelfstandigen Zonder Personeel) moeite hebben met het ondernemerschap en dat zij daar minimaal in worden begeleid. Naast het vinden van voldoende opdrachten / opdrachtgevers hebben veel zzp’ers zaken als administratie, verzekeringen, pensioen en inkoop van materialen niet goed onder controle. HR-Groep helpt daarbij! Samen met een aantal landelijke-, en lokale ondernemers heeft HR-Groep bekeken waar de zzp’er behoefte heeft aan extra informatie en hulp.

Ook op het gebied van de wet DBA is HR-Groep volledig op de hoogte. Wanneer je hier vragen over hebt, kan je contact met ons opnemen. 

Alle zzp’ers welke via HR-Groep aan het werk gaan dienen een inschrijving KvK van minder dan een jaar oud te kunnen overleggen. Daarnaast dient de zzp’er in het bezit te zijn van een geldig identiteitsbewijs en een VCA-vol certificaat.
Wanneer u als bedrijf zzp’ers bij ons inleent krijgt u van ons alle benodigde documenten alvorens de zzp’er bij u aan het werk gaat. Op die manier heeft u alle benodigde gegevens en een minimale belasting op uw administratie.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je via HR-Groep aan de slag?
Kijk dan hier of solliciteer direct.

 

Direct solliciteren

  • Stuur uw C.V. mee.
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, txt, , Max. bestandsgrootte: 5 MB.

 

Voor vragen of meer informatie
kun je contact met ons opnemen!