Werken als dakdekker

Expert bouw en techniek
Zekerheid door cao
NEN-4400 gecertificeerd

Bij HR-Groep in Eindhoven hebben we regelmatig mensen nodig die willen werken als dakdekker voor onze opdrachtgevers. Bij het werken als dakdekker hou je je bezig met de opbouw, het onderhoud en de reparatie van daken. Er zijn verschillende soorten kunststof daken waar je mee aan de slag gaat zoals epdm, pvc, resitrix en universal.

metselen

Bekijk al onze techniek en bouw vacatures

Wat zijn de taken bij werken als een dakdekker?

Wanneer je bij ons uitzendbureau in de bouw en techniek gaat werken als dakdekker, bedek je allerlei daken. Dit betreft zowel nieuwbouw als renovatie. Dit beschermt het dak tegen weersomstandigheden. Voor onze vacatures in de bouw zoeken we allround of gespecialiseerde dakdekkers. Het specialisme ligt dan in de bepaalde vormen van dakbedekking zoals bitumen of kunststof.

Vacatures voor de zzp’er

Ben je niet in loondienst en werk je als zzp’er? Dan hebben wij ook zzp-werk ter beschikking. Naast de vacatures voor dakdekker, bieden wij bijvoorbeeld een vacature voor zzp-pannendekker aan. Om te werken als dakdekker of pannendekker stellen we de volgende eisen: je hebt relevante werkervaring, je hebt een rijbewijs B en eigen vervoer, je hebt je eigen gereedschap en je beschikt over een VCA.

aftekenen

Informeer naar de vacatures voor dakdekker

Wil jij werken als dakdekker? Bij ons sta jij centraal. Of je nou in loondienst wilt werken of zzp’er bent met je eigen wensen. Wij hebben ook andere diensten waarmee wij jou willen helpen, denk aan detacheren, payroll, werving en selectie. Neem contact met ons op, zodat we met jou op zoek kunnen naar een passende baan of bel naar 040 2351405.

Voor vragen of meer informatie
kun je contact met ons opnemen!