Vacature opruimer Breda

Expert bouw en techniek
Zekerheid door cao
NEN-4400 gecertificeerd

Bij HR-Groep in Eindhoven hebben we een vacature openstaan als opruimer in de bouw in de omgeving van Breda. Jij zorgt dat de bouwmaterialen worden aangeleverd, dat de bouwplaats netjes en veilig is en natuurlijk nog veel meer. Als zzp’er bepaal je zelf waar je aan het werk wilt en voor hoelang. Ook bepaal je je eigen tarief.

uitzendbureau bouw en techniek

Bekijk al onze techniek en bouw vacatures

Wat zijn de werkzaamheden bij de vacature als opruimer?

Bij de vacature opruimer ben jij verantwoordelijk voor het veilig en netjes houden van de bouwplaats. Ook assisteer je vakkrachten in alle fases van het bouwproces. Zo zorg je ervoor dat onveilige situaties voorkomen worden. Om het bouwproces soepel te laten verlopen, hou je je ook bezig met de aanvoer van materialen.

Waarom werken via een uitzendbureau?

Als uitzendbureau in de bouw en techniek zorgen wij ervoor dat we een passende baan voor je vinden. Wanneer je solliciteert voor onze vacature als opruimer, gaan we eerst met je in gesprek om te kijken waar je echt naar op zoek bent. Wij hebben een groot aanbod aan vacatures in de bouw dankzij de samenwerking met verschillende opdrachtgevers. Ben jij als timmerlied op zoek naar een vacature voor ruwbouw en beton? Ook deze functie hebben we openstaan.

aftekenen

Solliciteer direct als opruimer

Bij de vacature opruimer krijg je veel verantwoordelijkheid om de bouwplaats netjes te houden. Wil jij je liever bezighouden met het netjes maken van het magazijn in combinatie met andere magazijnwerkzaamheden? Zie dan onze vacature magazijnhulp. Maak een afspraak met ons wanneer je interesse hebt in de vacature voor opruimer. Heb je vragen? Bel dan naar 040 2351405.

Voor vragen of meer informatie
kun je contact met ons opnemen!