Uitzendbureau bouw en techniek

Expert bouw en techniek
Zekerheid door ABU-cao
NEN-4400 gecertificeerd

Uitzendbureau in de bouw en techniek

HR-Groep is een uitzendbureau in de bouw en techniek in de regio Den Bosch. Wij zijn gevestigd in Eindhoven en hebben een mobiele vestiging in Tilburg, wanneer je ons wilt benaderen voor een nieuwe uitdaging op werkgebied. Wij gaan dan voor jou op zoek naar een passende werkgever waar jij aan de slag kan.

uitzendbureau bouw en techniek

Bekijk al onze techniek en bouw vacatures

Wij zijn een uitzendbureau in de bouw en techniek met zekerheid en kwaliteit

Als bedrijf dat mensen helpt aan een functie in de bouw of techniek, moeten wij ons houden aan de juiste wet- en regelgeving. Wij volgen de ABU-cao, zodat je onder andere verzekerd bent van een goed loon. Wij vinden het zelfsprekend dat wij jou zekerheden bieden, zeker als uitzendbureau in de bouw en techniek. Daarnaast zijn wij ook NEN-4400 gecertificeerd. Hierdoor ben je gewaarborgd van gedegen kwaliteit, wat je van ons als uitzendorganisatie altijd mag verwachten. Met onze degelijke bedrijfsvoering en administratieve processen helpen we al lange tijd werkzoekenden verder. Onze werknemers krijgen op hun beurt een correct loonde, de juiste naleving van cao’s, tijdige bijstorting van vakantierechten, loondoorbetaling bij ziekte en begeleiding. Jouw loonstroken, betalingen en reserveringen zijn in te zien via onze virtuele vestiging.

aftekenen

Neem contact met ons op voor een baan in de bouw of in de techniek

Zoek je een passende baan die zorgt voor uitdaging? Vind jouw baan bij ons uitzendbureau dat zich specialiseert in de bouw en techniek. Zie onze vacatures in de bouw. Door middel van zzp-bemiddeling helpen wij jou aan de juiste baan binnen de afgesproken tijd. Door onze talloze opdrachtgevers, hebben wij voor jou zzp-werk in de regio Eindhoven. Neem contact met ons op voor meer informatie of bel naar 0402351405.

Voor vragen of meer informatie
kun je contact met ons opnemen!